Poți vinde online în doar câteva minute! Află cum!

De cât timp este nevoie ca tu să îți poți începe vânzările online? De câteva minute. Citește despre cât de ușor este să îți creezi propriul magazin online cu Soldigo și transformă-ți hobby-ul într-o afacere.

Vestea bună este că ai la dispoziție 30 de zile în care poți testa toate funcțiile Soldigo și vei vedea toate avantajele oferite de Soldigo ca să vinzi online ușor și fără efort, după care poți decide dacă alegi Pachetul Premium cu toate funcțiile incluse ori alegi Pachetul Gratuit și vinzi numai până la 9 produse.

Crearea unui magazin online cu Soldigo necesită numai câțiva pași. Hai să vedem ce ai de făcut ca să poți vinde online în câteva minute:

1. Fă-ți cont și alege un nume pentru magazinul tău
Accesezi pagina soldigo.com și poți să începi! Te înregistrezi, alegi un nume pentru afacerea ta și ai și creat un magazin Soldigo! Ai posibilitatea să îți conectezi magazinul cu un nume de domeni propriu dacă ai, dacă nu, magazinul tău va funcționa de pe subdomeniul www.soldigo.com/magazinultau.

creeaza

2. Setează-ți contul și alege un șablon

Alege categoriile pentru clasificarea magazinului tău și alege șablonul care ți se potrivește cel mai bine. Ai control total așa că poți schimba șablonul de câte ori dorești. Setează locația, limba magazinului și valuta în care vrei să vinzi. Poți modifica aceste data oricând, accesând meniul “Setări”. Dacă vrei să schimbi aspectul magazinului tău accesează meniul “Designer”, alege un alt șablon și personalizează aspectul, logo-ul, culorile și conținutul magazinului tău.

sabloane

3. Încarcă-ți produse

Adaugă-ți primele tale produse. Accesând meniul “Produse” îți poți administra câte bucăți ai din fiecare produs în magazinul tău Soldigo. Dacă inventarul unui produs se termină, Soldigo va seta produsul ca “Stoc epuizat” în mod automat. Adaugă diferite opțiuni și variații la produsele tale precum mărimi multiple, culori multiple etc. Poți seta inventarul și prețul pentru fiecare variație. Pentru o sortare mai ușoară a produselor adaugă categorii și subcategorii.

produse

Acești 3 pași sunt de ajuns ca să poți vinde online! Vestea bună este că poți vinde și pe Facebook, ajungând la mai mult de 7 milioane de români înregistrați pe Facebook. Aduce-ți magazinul Soldigo pe pagina ta de Facebook a afacerii tale prin adăugarea unui tab “Shop now”.

Dar de fapt ce este Soldigo?
Soldigo este o platformă intuitivă de comerț electronic, care permite crearea de magazine online. Oricine se va descurca ușor cu Soldigo deoarece utilizarea platformei nu necesită cunoștințe de programare. Magazinul creat prin Soldigo poate fii folosit ca și un magazin de sine stătător, poate fii integrat în orice website sau blog existent sau în pagina de Facebook al afacerii tale astfel oferind mai multe canale de vânzare. Soldigo nu încasează comisioane din vanzările efectuate și nu percepe cheltuieli de instalare sau de tranzacții. Sunt banii tăi, păstreză-le.

Încearcă și convinge-te cât de ușor este!

Try Soldigo free for 30 days!


Sign up now