Secler youngmen take over the Internet giant – Shoptsie on the Transindex

Thank you to Transindex for writing about Shoptsie. An excerpt from the original article can be read here, in Hungarian.

Köszönjük a Transindex online hírportálnak hogy írtak rólunk. A cikk egy részlete itt olvasható:

Székely fiatalok nyomják le az internetes óriást

Máthé Zsolt és Ördög Zoltán pont azokat a problémákat küszöbölte ki a Shoptsie-val, amiket pár hete mi is észleltünk a Shopify internetes bolt nyitására alkalmas oldal tesztelésekor.

Felhasználóbarát, programozói vagy grafikai tudás nem kell hozzá és már több mint 300 webáruház jött létre a segítségével. Ez a Shoptsie, egy kis székelyföldi csapat által kifejlesztett, internetes áruházak létrehozására szolgáló platform. A startupról a Shopify kipróbálása kapcsán írt cikkünk megjelenése után értesültünk, és úgy tűnik, ez a vállalkozás is a cikkben felsorolt problémákat azonosította a már meglevő, online boltok létrehozására alkalmas honlapok szolgáltatásai kapcsán, és többségükre megoldást is talált.

Máthé Zsolt-László és Ördög Zoltán is a Babeș-Bolyai Tudományegyetem csíkszeredai karán végzett matematika-informatika szakon, az alapképzés elvégzése után Zoltán dolgozni kezdett, Zsolt tovább tanult a brassói Transylvania Egyetem informatika szakán. Később saját webdesign cégeket alapítottak, ahol különböző közös munkák erejéig dolgoztak együtt. Egy éve a baráti kávézások ideje alatt döntötték el, hogy megpróbálják együtt sikerre vinni Zsolt ötletét, amelyen már évek óta gondolkozik. Egy olyan honlapot hoztak létre, amelynek segítségével bárki létrehozhatja a saját webáruházát.

Az elmúlt években folyamatosan szembesültünk azzal a problémával, hogy az otthonról dolgozók és a kisvállalkozók nem engedhetik meg maguknak egy professzionális internetes áruház elkészítését – mondja Zsolt. “Ennek a problémának a megoldására találtuk ki a Shoptsie-t, amely egy olyan olcsó és elérhető platform, ahol a felhasználók önmaguk hozhatnak létre webáruházat és ingyenesen 30 terméket forgalmazhatnak. A Shoptsie három az egyben megoldást kínál, amellyel a kisvállalkozók több felületen tudják értékesíteni termékeiket: a saját Shoptsie webáruházukban, a már létező weboldalukon vagy blogokon, valamint a Facebookon is. Mivel erdélyi kezdeményezésről van szó, a fejlesztők figyeltek a többnyelvűségre: rögtön három nyelv közül (angol, magyar és román) lehet választani.

Az eredeti cikk teljes hosszában itt olvasható, Szőcs Csongor-Ernő írásában:
http://penzcsinalok.transindex.ro/marketing/20141114-szekely-fiatalok-nyomjak-le-az-internetes-oriast

Biborka

Biborka Mathe is the Community Manager and Support of Soldigo and she'll be sharing valuable tips and tricks on how to address and convert customers that originates from her 3+ years in project management and customer acquisition. Art lover and foodie at heart, she is passionate about painting, fashion and puppies.


Try Soldigo free for 30 days!


Sing up now