Two Transylvanian’s idea convinced the Czechs- Let’s read about Shoptsie onTransindex

Thank you Transindex for writing about us for the second time. A fragment from the original article can be read below in Hungarian:

Köszönjük a Transindex online hírportálnak hogy írtak rólunk, immáron másodízben. A cikk egy részlete olvasható itt:
Shoptsie: a cseheket is meggyőzte a két székelyföldi fiatal ötlete

Még tavaly novemberben írtunk a Shoptsie-ról, az internetes áruházak létrehozására szolgáló platformról, amelyet egy kis székelyföldi csapat fejlesztett ki. A Shoptsie.com megálmodói megoldást nyújtanak az otthonról dolgozók és a kisvállalkozók azon problémájára, hogy nem engedhetik meg maguknak egy professzionális webáruház létrehozását és működtetését. A platformot ősszel is teszteltük, és már akkor tetszett, hogy nagyon egyszerű a regisztráció, a webáruház létrehozásához sok tutorial videó állt a rendelkezésünkre, és több design téma közül is választani lehetett.

Nemrég értesültünk róla, hogy a platformot kifejlesztő két székelyföldi fiatal, Máthé Zsolt és Ördög Zoltán ötlete elnyerte a prágai StartupYardaccelerator tetszését, és 200 startup közül kiválasztva meghívták őket a cseh fővárosba egy három hónapos programra.
Elmondásuk szerint a startup acceleratornak is köszönhetően az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött az ötletük: megváltoztatták a Shoptsie weboldalát, leegyszerűsítették a webáruhazak létrehozásának folyamatát, és úgy alakítottak át egyes oldalakat, hogy minél egyszerűbb legyen a használatuk. Emellett az üzleti modell is megváltozott: a Shoptsie jelenleg publikus béta verzióban van, és bárki ingyen használhatja.

“A Pénzcsinálók cikkének megjelenése óta megnövekedett a Shoptsie webáruházak száma és a Shoptsie fejlesztésével is nagy előrelépéseket értünk el. Különböző alkalmazásokkal bővítettünk, mint például a többnyelvűség, így a Shoptsie webáruház-tulajdonosok ma már 16 különböző nyelven jeleníthetik meg webáruházaikat” – számoltak be a platformmal kapcsolatos további újdonságokról megkeresésünkre a fejlesztők.
A több új applikáció mellett jelentős újítás az is, hogy a csapat tagjainak egy alkalmazás segítségével már azt is sikerült megoldaniuk, hogy a webáruházban feltüntetett árakat a külföldi böngészők saját pénznemükben láthatják. A jövőbeli terveikről szóló kérdésünkre ugyanakkor sejtelmesen csak annyit mondtak: “több ötletünk és tervünk is van, hogy milyen irányba fogjuk fejleszteni a Shoptsie-t, de ezekről majd a megfelelő időben fogunk beszámolni”.

 

Az eredeti cikk itt olvasható teljes hosszában, Kicsid Attila tollából, 2015 június 1.-jén:

http://penzcsinalok.transindex.ro/marketing/20150417-shoptsie-a-cseheket-is-meggyozte-a-ket-szekelyfoldi-fiatal-otlete

Soldigo

Soldigo is an intuitive online store creator for those who don't know how to sell online. Unlike other pay-as-you-go services, Soldigo provides beginners with a risk-free entry into online sales.


Try Soldigo free for 30 days!


Sing up now